2013. augusztus 25., vasárnap

Szereplők:)

Vanessza Morgan (Vini): 


Vini egyfajta művészlélek. Ha tehetné egész nap csak rajzolna és egyéb kreatív dolgokkal foglalkozna. Imádja a divatot és a zenét, akárcsak legjobb barátnője Chati. Dobon játszik. Ő a csapat viccmestere is. Mindig feltudja dobni az embereket, akármilyen hangulatban vannak. Nagyon megértő és segítőkész.Tagja a Secret Fantasy Star's lány bandának.:)

Alexa Thompson (Lexi):
Ő az a fajta lány, aki imádja a romantikát. Kicsit bohókás és sokszor nem veszi komolyan a dolgokat, ezáltal kicsit felelőtlen tud lenni. Remekül tud főzni és süni egyaránt. Imádja a divatot, így mindig trendi cuccokban jár. Fő szenvedéje a lovaglás. Mégis a zene a mindene. Zongorán játszik. Tagja a Secret Fantasy Star's lánybandának.:)

Chaterine Shara Lenovy (Chati):



Neki a zene a mindene. Gitáron és zongorán is játszik, nem mellesleg énekelni is jól tud. Ő is tagja  a Secret Fantasy Star's lány bandának.Utál fotózkodni. Mindig meghallgatja az embereket, és megpróbál rajtuk segíteni nekik. Mondhatni ő valami őrangyal.:) Fő szenvedélye a zenélés mellett a tánc. Az álma hogy egyszer a bandájuk híres legyen.:)

Sophia Margaret Lenovy:
Chati huga.:)

A fiúbanda:C

Jack Nicolson: (16)

Jeason Felmayer: (16)

Brad Thompson: (17)

Niall Stanford: (16)


Dave Rulez: (17)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése